Bouwhekken

BouwhekkenBent u op zoek naar bouwhekken voor uw bouwplaats? Webo Verhuur is de specialist in de verhuur van tijdelijke hekwerken en de daarbij horende processen. Indien gewenst nemen wij het gehele proces van u over van verhuur en montage tot transport en tussentijdse controle. Door deze specialisatie kunnen wij tegen zeer concurrerende tarieven leveren en in de montage voorzien van bouwhekken. Het is mogelijk om de hekken snel te leveren bij u op locatie. We houden de communicatielijnen zo kort mogelijk zodat u weet waar u aan toe bent. Wilt u bouwhekken huren? Neem dan snel contact met ons op.

Specificaties

Lengte: 3.5 meter
Hoogte: 2 meter

Montage & demontage

Indien gewenst draagt Webo verhuur zorg voor vakkundige bouwhekken huren montage en demontage van de hekken op locatie. Dit neemt u als opdrachtgever veel werk en zorgen uit handen. Tevens bent u er zeker van dat de tijdelijke afzetting stabiel en strak wordt gemonteerd. Hierbij maken wij gebruik van schoren om de stabiliteit te waarborgen voor de gehele periode.

Door de specialisatie zijn de bedrijfsprocessen optimaal ingericht om snel te kunnen leveren en in minimale tijd de montage te voltooien. Of het nu een enkele meter of enkele kilometers betreft, dat maakt hierbij geen verschil. Door deze optimalisatie kunnen wij scherpe tarieven hanteren voor het huren van bouwhekken

Transport van de bouwhekken

De bouwhekken zullen voor de logistieke optimalisatie in transportbokken worden geleverd, hierin zitten de hekken, kunststof voeten en klemmen gebundeld. Webo verhuur levert de bouwhekken gebundeld in transportbokken van 26 en 30 stuks. Deze zijn eenvoudig met een heftruck of manitou te verplaatsen.
Wij kunnen de hekken bij u op locatie leveren. Of het nu om grote of kleine aantallen hekken gaat, bij Webo Verhuur is vrijwel alles mogelijk op het gebied van bouwhekken verhuur.

Bouwhekken huren? Neem contact op met Webo Verhuur

Wilt u bouwhekken huren of wilt u meer informatie over de hekken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Ook voor vragen kunt u bij ons terecht, wij kunnen u namelijk voorzien van deskundig advies. Webo is de specialist op het gebied van bouwhekken huren en verhuur.

De diensten van 
Webo Verhuur  
uit Zwolle 
worden door
klanten beoordeeld met een 10 uit 10 op basis van 4 recensies.